Menu
Banner

Uit onze eigen keuken

Soepen & bereide maaltijden

Onze nieuwe productielocatie gecombineerd met onze ruime ervaring binnen de food sector vroeg om meer dan alleen smeersalades. Een team van ervaren koks met passie voor het vak ontwikkelden een uitgebreid gamma van soepen en bereide maaltijden. Top kwaliteit, een volle smaak en een aantrekkelijke presentatie is hun motto. Zo profiteren u en uw klanten van de dagelijks verse bereidingen uit onze eigen keuken.

Soepen

Naast de klassieke soepen volgen wij ook hier de seizoenen ; een heerlijke Halloween pompoensoep, een winterse erwtensoep of een frisse aspergesoep in het voorjaar.
Speciale wensen en recepturen door u voorgesteld maken wij graag voor u.

Bekijk foto's

Bereide maaltijden

Meer en meer grijpt de consument naar convenience oplossingen voor zijn maaltijden. Tweeverdieners met weinig tijd, singles zonder veel kookervaring of gewoon omdat u het lekker vindt ; kant en klaar bereide maaltijden even kort in de microgolf of oven is de trend. Wij spelen daar op in door u een uitgebreid aanbod van maaltijden voor te schotelen.

Bekijk foto's

Componenten

Aan onze industriƫle partners bieden wij ook de mogelijkheid om individuele componenten in bulk aan te kopen om te verwerken in hun eigen producten of uit te scheppen op locatie. Ook hier blijft kwaliteit, smaak en presentatie onze leidraad.

Maatschappelijke zetel:
Kempenstraat 13, 3650 Dilsen-Stokkem

BTW : BE 0650.722.421
IBAN : BE79 7350 4250 0233

Productie en bezoek adres:
Henry Fordlaan 39, 3600 Genk
Tel.: +32 89 75 88 26

Kwaliteitsverantwoordelijke: quality@natufinefoods.be
Orders: orders@natufinefoods.be

© 2024 - Natu Fine Foods bvba

powered by Impuls Communicatie