Menu
Banner

Salades

Natu smeer salades

Ons ruime assortiment smeersalades is continu in beweging. Naast de evergreens zoals kipcurry, surimi, tonijn, garnaal, en vleessalades, presenteren wij nieuwe varianten met de seizoenen mee. Onze proefpanels staan garant voor een creatieve kijk op de wensen van uw klant.

Bekijk foto's

Gerval smeer salades

De overname van de Gerval smeersalades hebben ons aanbod sterk verruimd. Bovendien leveren wij met 40/60gr. éénpersoonsverpakkingen een interessant gamma voor uw foodservice klanten. Graag tonen wij op onze geautomatiseerde afvullijn wat daar de mogelijkheden zijn.

Bekijk foto's

Private label

Als ons ruime aanbod en/of onze eigen merken niet passen binnen uw business concept, ontwikkelen wij graag in nauwe samenwerking met uw team een private label lijn. Zowel de merkvoering, verpakking en ook speciale receptuur kunnen aan uw specifieke wensen worden aangepast. Zo kunt u vertrouwen op onze uitgebreide know-how van de voedingsindustrie, optimaal gebruik makend van ons state-of-the-art productie apparaat, met als resultaat een voor u op maat gemaakt assortiment.

Maatschappelijke zetel:
Kempenstraat 13, 3650 Dilsen-Stokkem

BTW : BE 0650.722.421
IBAN : BE79 7350 4250 0233

Productie en bezoek adres:
Henry Fordlaan 39, 3600 Genk
Tel.: +32 89 75 88 26

Kwaliteitsverantwoordelijke: quality@natufinefoods.be
Orders: orders@natufinefoods.be

© 2024 - Natu Fine Foods bvba

powered by Impuls Communicatie