Menu
Banner

Over Natu Fine Foods

Traditie

NatuFineFoods produceert sinds vele jaren uw smakelijke smeersalades voor op de boterham of toast. Een breed assortiment van gekende recepturen wordt door onze ervaren medewerkers liefdevol voor u bereid. Vakmanschap en traditie speelt bij ons een belangrijke rol.
 

Kwaliteit

Kwaliteit is onze topprioriteit. Vanaf het ontstaan streven wij ernaar om u het beste product voor te schotelen. Onze aankopers scannen voortdurend de markt om, waar mogelijk, verbeteringen aan te brengen aan bestaande producten.
 

Vernieuwend

Wij investeren voortdurend in nieuwe smaken, grondstoffen en productieprocessen. Zo blijven wij trouw aan onze ambitie; u blijvend een smakelijk en gezond gamma van lekkernijen aan te kunnen bieden voor jong en oud.
 

Duurzaamheid

Vanzelfsprekend zoeken wij naar duurzame en ecologische oplossingen binnen ons productieproces, onder meer door gebruik van groene energie en optimalisering van ons waterverbruik. Ook gebruiken wij bijv. voor sommige van onze vissalades vissoorten die voldoen aan de strenge normering van het MSC-label ; duurzaam gevangen en volledig te traceren qua afkomst.


Flexibiliteit en klantgerichtheid

In februari 2017 opende onze nieuwe productielocatie in Genk, waar wij op een site van 5000 m2 al onze creativiteit en flexibiliteit kunnen uitleven. Naast de gekende smeersalades is ons assortiment uitgebreid met smakelijke soepen, heerlijke zomerse pastasalades en bereide gerechten om uw vingers bij af te likken. Een team van ervaren koks zorgt er continue voor dat uw klanten verrast worden met de lekkerste gerechten.

Uitbreiding

In april 2017 nam NatuFineFoods de smeersalalde activiteiten over van Schots Vleeswaren NV in Wommelgem. De receptuur en de merknaam Gerval garanderen zo een nog uitgebreider en aantrekkelijker assortiment voor u.

Klanten

    

Maatschappelijke zetel:
Kempenstraat 13, 3650 Dilsen-Stokkem

BTW : BE 0650.722.421
IBAN : BE79 7350 4250 0233

Productie en bezoek adres:
Henry Fordlaan 39, 3600 Genk
Tel.: +32 89 75 88 26

Kwaliteitsverantwoordelijke: quality@natufinefoods.be
Orders: orders@natufinefoods.be

© 2024 - Natu Fine Foods bvba

powered by Impuls Communicatie